Δηλώσεις Σταύρου Δημοσθένους

April 10, 2017 tadmin

 

%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82

Σε σημαντικές  δηλώσεις προέβηκε ο Πρόεδρος της Ομαδας μας Σταυρός Δημοσθένους σε ραδιοφωνικό σταθμό:

«Ο Άρης δεν πάει διαβάθμιση. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές στο χθεσινό παιχνίδι, το πάλεψαν μέχρι το τέλος και δεν έχουμε τίποτα να ανησυχούμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα μείνει στην Α΄ Κατηγορία. Πάντα είμαι αισιόδοξος και δεν έχω μάθει να βουλιάζω τα καράβια μου.  Ότι περνά από το χέρι μου θα γίνει και οι ποδοσφαιριστές μου είναι έτοιμοι να πεθάνουν στο γήπεδο για να υλοποιηθεί ο στόχος της παραμονής. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται. Αν κέρδιζε ο Άρης θα είχαμε πάλι φάκελο και τρεχάματα. Έχουμε φοβίες για το θέμα και για αυτό ζητήσαμε συνάντηση με την ΚΟΠ».

Για το πότε θα γίνει η συνάντηση…  

«Σήμερα θα έχουμε απάντηση και θα γίνει μια συνάντηση».

Αν έχουν να κάνουν κάποια εισήγηση στην ΚΟΠ…  

«Πρέπει να μας προστατέψει η ΚΟΠ. Πρέπει να βρουν οι ίδιοι τον τρόπο. Πρέπει να βρει άκρη η ΚΟΠ. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να βρουν λύση. Έχουμε κάνει τα πάντα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο».

Αν έχουν ευθύνη και τα σωματεία…

«Όχι, δεν έχουμε ευθύνη. Δεν μπορεί να υπάρχει ευθύνη από τα σωματεία από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι ποινές. Πόσα θα κερδίσει κάποιος από το στοίχημα για να έχει να πληρώσει τις 50.000 ευρώ;»

Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα…

«Θα είναι πολύ πιο δυνατή η ομάδα και ευελπιστούμε ότι στο Τσίρειο μπορούμε να έχουμε την αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα που υπάρχει πόλεμος, είμαι έτοιμος να πολεμήσω όπως με πολεμούν. Τον Άρη δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς. Είμαι έτοιμος να πολεμήσω. Δεν είναι εύκολο να ρίξετε τον Άρη στην Β΄ Κατηγορία. Είναι καλύτερα να νιώθεις ότι υπάρχει πόλεμος και να πολεμάς. Είμαι έτοιμος να βάλω όσα λεφτά χρειάζεται για να γίνει ο Άρης αυτό που του αξίζει».